dinsdag 31 mei 2011

MIJN FAVO. ZOMER GEUR

als het op parfum komt ben ik echt een meisje-meisje, ik hou van fris, fruitige zoete luchtjes hmmm heerlijk. en elke jaar kom ik weer terug op 1 het zelfde geur die ik vaak in de zomer draag en dat is DKNY Be delicious. i love this smell


alleen het flesje al vind ik erg leuk, het doet je gelijk denken aan een appel en dit is ook de bedoeling. je ruikt licht de appel, komkomer, magnolia, rozen en viooletjes. hij ruikt dus erg fris en fruitig de ideale geur voor mij, daarom blijf ik deze geur ook steeds opnieuw kopen.

van de week heb ik hem weer eens gekocht het was een tijdje geleden en hij zat nu in een box met bodylotion erbij die ook al zo lekker ruikt, de 2 producten vullen elkaar goed aan.
hebben jullie ook een favo geur die jullie steeds opnieuw blijven kopen zoja welke?

maandag 30 mei 2011

ROZE MAKE-UP INSPRIATION

de mensen die mij kennen weten hoe gek ik ben op roze, alles met de kleur roze i love it! haha elke dag is er wel iets roos in mijn outfit te vinden, is het niet mijn shirt dan wel me sokken, zijn het niet me sokken dan wel me schoenen en ga zo maar door. daarom vandaag roze make-up inspiratie foto's veel kijk plezier.






zondag 29 mei 2011

NA NEWYORK MET NYC!


Leuk nieuws, want het nieuwe budgetmerk New York Color geeft jou de kans naar New York te gaan!
Wat je hiervoor moet doen? Even verder lezen!
Op zaterdag 4 juni heb je tussen 11.00 en 16.00 uur in een Kruidvat filiaal in Apeldoorn, Breda en Rotterdam de kans om je professioneel te laten opmaken én op de foto te gaan. In ieder van deze filialen staat een heel team visagisten van het NYC make-up team klaar om je prachtig op te maken en daarna zul je gefotografeerd worden op een echte NYC catwalk. Naast deze op zich al leuke ervaring maak je hiermee ook nog eens kans op een reis voor 2 personen naar het paradijs voor beauty- en fashionista’s: New York City!
Wanneer jij de gelukkige winnares bent verblijf je 3 nachten in een 4-sterren hotel in the Big City, inclusief ontbijt.
Je moet er wel een beetje snel bij zijn, want per filiaal kunnen er maximaal 300 meisjes op de foto worden gezet!
Ga je liever niet op de foto en sla je dit gedeelte liever over is dat natuurlijk geen probleem en zijn de NYC visagisten maar wat graag bereid je te adviseren en te voorzien van de beste tips & tricks voor de ultieme NYC look.
Mocht je wel heel graag kans willen maken op de trip naar the Big Apple, maar kun je die dag helaas niet naar één van de Kruidvat filialen komen? Geen probleem, dan kun je gewoon thuis een foto van jezelf in New York streetstyle maken en deze vervolgens mailen naar nyc@shotbymodels.com Je kunt jouw inzending insturen tot en met zondag 5 juni 2011.
De winnares zal op maandag 13 juni bekend worden gemaakt via www.shotbymodels.com/kruidvat
Dit zijn de filialen in Apeldoorn, Breda en Rotterdam waar je terecht kunt voor gratis NYC make-up advies en een fotoshoot:
Apeldoorn
Hoofdstraat 52-54
7311 KD
Breda
Eindstraat 9-11
4811 KK
Rotterdam
Poolsterstraat 46
3067 LX
(naast AH XL in winkelcentrum Alexandrium)

Dus meiden, trek je hipste NYC streetstyle outfit uit de kast en kom zaterdag 4 juni tussen 11.00 en 16.00 uur naar één van bovenstaande Kruidvat filialen!


zaterdag 28 mei 2011

FILMPJE: SHOPLOG

vandaag een filmpje van mijn aankopen. het zijn aankopen van kruidvat, h&m en action. heb niet veel geshopt want begon me toen al niet zo lekker te voelen en had het dus snel gehad met winkelen, van de week wil ik nog even gaan kleding shoppen dus hou me blog in de gaten. veel kijkplezier.

ALS IK ZEG... DAN ZEG JIJ?

ALS IK ZEG SCHATTIG... DAN ZEG JIJ?

vrijdag 27 mei 2011

VIDEO: mijn reiningroutine


 

Ik weet het sorry, het is weer eventjes geleden maar daar ben ik dan weer. heb een filmpje gemaakt hoop dat jullie het leuk vinden, en er mischien nog wel wat aan hebben. veel kijk plezier. let vooral niet op mijn stem, ben ontzettend verkouden, en kan bijna niet door mijn neus ademen dus me uitspraken zijn hierdoor ook minder, maar ik moest even van mezelf wat posten.

maandag 23 mei 2011

DRAAG JIJ DE JUIISTE BH MAAT?

Meer dan 90% van de vrouwen loopt rond met een verkeerde BH maat. Dit is niet zo heel vreemd, want het is nog best lastig om de goede maat te bepalen. Veel vrouwen zouden minstens 1 cupmaat groter moeten hebben dan ze nu dragen!


Het belang van een beha

De belangrijkste functie van een beha is het ondersteunen van de borsten, die met name uit vet- en klierweefsel bestaan. De borsten worden op hun plaats gehouden door de huid en banden die uit bindweefsel bestaan. Met deze banden zitten de borsten vast aan de dieper gelegen grote borstspier. Deze banden zijn heel rekbaar waardoor borsten zonder ondersteuning al snel gaan hangen. In hoeverre je borsten van nature ondersteund worden is afhankelijk van de sterkte en kwaliteit van het bindweefsel van de banden.
Tijdens beweging gaan borsten door hun gewicht op en neer en heen en weer waardoor de banden het zwaar krijgen te verduren, want zij moeten al deze bewegingen tenslotte opvangen. Een goede beha met de juiste maat ondersteunt de werking van de banden waardoor eventuele pijnklachten en de kans dat de banden beschadigen voorkomen kunnen worden.


De omvangsmaat
Een beha bestaat uit een zogenaamde omvangsmaat en een cupmaat. De omvangsmaat wordt bepaald door je borstomtrek te meten, dit is het gedeelte dat vlak onder je borsten ligt, en deze omvangsmaat wordt ook wel de onderwijdte genoemd. De omvangsmaat bepaal je door een meetlint strak onder je borsten te houden (let op: niet afknellen!) en het is belangrijk dat je er daarbij oplet dat je het meetlint aan de voorkant en de achterkant op dezelfde hoogte houdt.

De cupmaat

Om je cupmaat te bepalen moet je de omtrek bovenop je borsten te meten, dit wordt de bovenwijdte genoemd. Je moet hierbij het meetlint over je borsten ter hoogte van de tepels houden en er wederom voor zorgen dat het meetlint aan de voorkant en de achterkant op dezelfde hoogte is. Vervolgens neem je het verschil tussen de bovenwijdte en de onderwijdte en dit doe je door de onderwijdte van de bovenwijdte af te trekken.

Is het verschil tussen de 10 en 12 centimeter, dan heb je cup AA
Is het verschil tussen de 12  en 14 centimeter, dan heb je cup A
Is het verschil tussen de 14 en 16 centimeter, dan heb je cup B
Is het verschil tussen de 16 en 18 centimeter, dan heb je cup C
Is het verschil tussen de 18 en 20 centimeter, dan heb je cup D
Is het verschil tussen de 20 en 22 centimeter, dan heb je cup DD
Is het verschil tussen de 22 en 24 centimeter, dan heb je cup E
Is het verschil tussen de 24 en 26 centimeter, dan heb je cup F
Iemand met een borstomvang van 93 centimeter en een borstomtrek van 110 centimeter heeft dus maat 95C. De cupletter alleen zegt dus niets over de werkelijke grootte van de borsten

Draag ik de juiste?

Bij een goede beha zit de sluiting op de wijdste stand (dus strak), ligt de beha plat tegen het borstbeen aan, lubbert niet en  sluiten de cups goed aan. Indien er plooien in de cups van de beha ontstaan is de cupmaat te groot. Een beha hoort je ondersteuning te bieden en niet tot last te zijn, maar soms kan hij behoorlijk in de weg zitten. Hieronder wat veelvoorkomend beha-leed met oplossingen:

Beha trekt op aan de achterkant
Zet de sluiting wat strakker, stel de schouderbandjes wat losser of probeer een smallere onderrand maat.
Hangende borsten
Trek de schouderbandjes wat aan, mijdt elastische stoffen of kies een steviger soort beha met stevige schouderbandjes.
De beugels van de beha prikken
Koop je beha een cupmaat groter (bijvoorbeeld van C naar D) of probeer een beugelloze beha.
Borsten floepen er aan de zijkant van de beha uit
Koop je beha een maatje groter of kies een beha met cups die je borsten meer bedekken.
Schouderbandjes zakken af
Trek de schouderbandjes wat strakker aan of kies een beha met wijdere schouderbandjes of waarvan de bandjes op een andere plaats zitten, bijvoorbeeld dichter bij elkaar aan de achterkant.
Borsten puilen uit de cups
Koop je beha een cupmaat groter (bijvoorbeeld van C naar D) of de omvangsmaat een maat groter.


Denk je dat jij de juiste (maat) beha draagt of heb je moeite met het vinden van een geschikte beha?

zondag 22 mei 2011

PURINA ONE KATTENVOER 21 DAGEN TEST.

ik heb me een tijdje geleden ingeschreven op de site van http://www.theinsiders.eu/site/home/home/2/ dit is een site waar je producten kan testen als je ervoor uitgekozen wordt. nu mag ik dus mijn eerste test gaan doen, en dat is purina one kattenvoer 21 dagen test. afgelopen zaterdag kreeg ik dan eindelijk het pakketje thuis. in de doos zaten 3 grote zakken met voer voor gesteriliseerde katten en 21 proefzakjes die ik mag uitdelen aan mensen zodat zij het ook kunnen uitproberen ook zat er een heel leuk kattenhuisje bij waar me kat echt heel blij mee is.

hier zie je me lieve kat met de zak voer die wij dus gaan testen.

hij was gelijk heel nieuwsgierig, en moest dus even eraan ruiken.

het huisje dat we erbij kregen, hij is er helemaal gek op.

even een korte samenvatting van de test. we moeten dus 21 dagen lang deze voer testen hij krijgt dus niks anders dan purina one sterilcat.  

na 7 dagen testen moet dit het resultaat al zijn: een hogere energieniveau.
na 14 dagen: verbeterende spijsvertering, met als resultaat kleinere, stevige stoelgang.
na 21 dagen: glazendere vacht, heldere blik, en een gezondere gebit.


als ik klaar ben met de test zou ik jullie het verschil laten zien, en vertellen of dit daadwerkelijk goed werkt voor Simba, dus wil je er meer over weten en weten of het echt werkt hou dan over 21 dagen me blog in de gaten.


vrijdag 20 mei 2011

FABELS & FEITEN OVER HAAR

Groeit je haar sneller wanneer je het regelmatig knipt? Hebben blondines meer haren dan brunettes? In dit artikel vind je haarfijn de waarheid over vele fabels en feiten rondom haar!

Haartypes

 

Normaal haar: glanst, is makkelijk in model te brengen en voelt zacht aan
Vet haar: hangt slap naar beneden, heeft weinig volume en ziet er snel piekerig uit
Droog haar: is dof en weerbarstig, breekt makkelijk en klit snel

Fabels & feiten over haar

 

Je verliest iedere dag rond de 80 tot 100 haren
Feit: Per dag verlies je 80 tot 100 haren en dat is geen enkel probleem, want op een gemiddeld hoofd groeien ongeveer 900 tot 1000 haren per vierkante centimeter. Haren hebben een levenscyclus die je kunt onderverdelen in drie fasen: tijdens de anagene fase (groeifase)  groeit het haar en die periode neemt bijna de hele cyclus in beslag. In de katagene fase (overgangsfase) stopt de groei, wordt het haar dunner en zit minder vast in je hoofd, deze fase duurt meestal een tweetal weken. In de telogene fase (uitvalsfase) valt het haar uit en dit duurt ongeveer drie à vier maanden. Daarna begint alles van voor af aan. Van alle haren op ons hoofd bevindt zo’n 85% zich in de groeifase, 1% in de overgangsfase en 14% in de uitvalsfase.

Wanneer je je haar vaker knipt groeit het sneller
Fabel: Het is een veelgehoorde uitspraak: als je je haar maar vaak genoeg knipt groeit het sneller en wordt het uiteindelijk langer en gezonder. Natuurlijk oogt je haar veel voller, verzorgder en gezonder als je met regelmaat de puntjes laat bijknippen, maar hoe hard je haar groeit wordt geregeld in het haarzakje in je huid. Het knippen van de punten heeft daar geen invloed op, je hoofdhaar groeit tenslotte van binnenuit en die groei kun je alleen inwendig beïnvloeden. Ook de maximale lengte die je haar kan bereiken is erfelijk bepaald en daar valt helaas niets aan te veranderen. Factoren als voeding, stress en hormonen kunnen wel enige invloed op je haargroei hebben. Zorg er daarom voor dat je dagelijks voldoende vitaminen binnenkrijgt en vooral het eten van zalm, groene groenten, bonen, noten, kip en kalkoen, eieren, volkorenproducten, (magere) zuivelproducten en wortelen bevatten vitaminen en proteïnes die een positieve invloed op je haargroei kunnen hebben. Mocht dit voor jou niet voldoende zijn kun je eventueel extra multivitaminen slikken die zink en biotine (vitamine H) bevatten. Een tekort aan zink kan namelijk zorgen voor haaruitval en futloos haar en een tekort aan biotine uit zich vaak in broos haar.

Hoe vaker je je haar wast, des te vetter het wordt
Deels fabel, deels feit: De oorzaak van vet haar is vergelijkbaar met die van een vette huid, namelijk overactieve talgkliertjes. Deze kliertjes worden bij de minste of geringste prikkeling aangezet tot productie. Zo’n prikkeling kan bestaan uit een verstoring van het evenwicht van de hoofdhuid (onder andere door het gebruik van een te agressieve, sterk ontvettende shampoo) of hormonen. Dit verklaart ook waarom mensen die last hebben van een vette huid vaak  vet haar hebben. Wassen maakt je haar juist schoon, maar als je het idee hebt dat je haar er vetter van wordt spelen dus waarschijnlijk ook je hormonen daarin een grote rol. Echter als je je hoofdhuid tè hard masseert, een te sterk reinigende of prikkelende shampoo of erg heet water gebruikt kan dat de talgproductie juist stimuleren en wordt je haar ook snel vet. Als je last van vet haar hebt kun je je haar het beste regelmatig met een speciale shampoo voor vet haar wassen en dan vooral niet te veel van de shampoo gebruiken. Overigens geldt voor alles haartypes dat het nooit goed is om teveel shampoo te gebruiken.


Grijs haar ontstaat door de afname van het haarkleur pigment

Feit: Naarmate je ouder wordt vermindert de natuurlijke productie van het haarkleur pigment (melanine) en verliest je haar zijn natuurlijke haarkleur. De haarwortel gaat steeds minder kleurstoffen produceren en de ruimte tussen de verschillende kleurcellen in het haar wordt steeds groter.

Wanneer je zwanger bent krijg je voller haar
Feit: Meestal valt het haar vanaf de vijfde maand van de zwangerschap minder uit waardoor je coupe een stuk voller wordt. Helaas maakt je haar in ongeveer de derde maand na de bevalling een inhaalslag en vallen alle opgespaarde haren alsnog uit waardoor het lijkt alsof je opeens last hebt van haaruitval. Wat er slechts gebeurt is dat de  ‘oude’ haren naar buiten worden geduwd door nieuwe groeiende jonge haartjes, dus echt haaruitval is het niet.

Je kunt beter geen permanent laten zetten als je ongesteld, zwanger of in de overgang bent
Feit: Haar is weliswaar dood materiaal, maar de haarzakjes op je hoofd zijn wel degelijk levend. Dit betekent dat tijdens periodes waarin je een schommelende hormoonspiegel of een verminderde conditie hebt een permanentbehandeling minder goed of zelfs helemaal niet pakt. Hormonen zijn namelijk van grote invloed op de groei of uitval van je haar.

Blondines hebben meer haren dan brunettes
Feit: Gemiddeld hebben mensen met blond haar zo’n 150.000 haren op hun hoofd en mensen met bruin haar ‘maar’ 100.000, alleen is het haar van blondines meestal iets dunner dan het haar van brunettes.

Mensen met roos wassen hun haar te weinig
Fabel: Roos wordt veroorzaakt door de gist pityrosporum ovale die van nature op iedere hoofdhuid voorkomt, maar bij mensen die last hebben van roos komt deze gist in veel grotere hoeveelheden voor. Normaal gesproken stoot de hoofdhuid op onzichtbare wijze dode en verhoornde cellen af, maar als deze gistsoort in grote hoeveelheden aanwezig is zijn dit er heel veel. Zoveel dat je ze in het haar ziet zitten en dit noemen we dan roos. Onder invloed van bijvoorbeeld stress of het weer kunnen de gistcellen in hoeveelheid toenemen. Om van roos af te komen kun je een speciale anti-roosshampoo gebruiken, die van vele merken verkrijg baar is. Ook wanneer de roos is verdwenen is het aan te raden de anti-roosshampoo nog regelmatig te blijven gebruiken, want dan krijgen de gistcellen geen kans zich opnieuw te ontwikkelen of te vermeerderen en blijft de roos weg.

 
Als je één grijze haar uittrekt krijg je er twee voor terug
Fabel: Als dat waar was bestonden er geen kale mensen. Als je een grijze haar uit je hoofd trekt duurt het even voor er weer een nieuwe haar tevoorschijn komt. In de tussentijd kan vlak ernaast al een grijze haar zijn verschenen en dan lijkt het dus of je er ineens twee hebt. Het is dus optisch bedrog, want uit elk haarzakje groeit maar één haar.

In de zomer groeit je haar sneller dan in de winter
Feit: Dit komt door de invloed van de hoeveelheid (zon)licht en warmte waardoor alle processen worden versneld. Bij sommige mensen groeit het haar in de zomer soms wel twee keer sneller dan in de herfst en winter. Normaal groeit je haar circa 1 tot 1,5 centimeter per maand, maar door de opname van vitamine A en D door middel van zonlicht bevorderen deze vitaminen de aanmaak van ‘haargroei’ hormonen en kan dit dus ineens wat meer zijn.
hopelijk hebben jullie hier wat aan, en vinden jullie het leuk om te weten.

donderdag 19 mei 2011

ZELF GEZICHTMASKER MAKEN

Een goede manier om je huid weer te laten stralen is een masker aanbrengen dat bij jouw huidtype past. Je kunt verschillende maskers kopen in de winkels. Alleen zelf maken is veel goedkoper en ook nog eens super leuk! vandaag laat ik jullie dus een aantal manieren zien hoe je zelf een gezichtsmasker kan maken.


 Honig en yogurt masker
Het eerste recept is een honing yogurt maskertje. Het is heel makkelijk om te maken. Je hebt alleen één eetlepel yogurt en één eetlepel honing nodig. Dit is genoeg voor je hele gezicht. Je kunt er ook voor kiezen om het op te warmen in de magnetron. Als je niet zo van yogurt houdt kun je ook een klein beetje bloem met honing mengen en dan in de magnetron doen. Je krijgt een lekker zacht huidje en de intrektijd is normaal, rond de 15-30 minuten.


Banaan masker
Wil jij een glad en fris huidje hebben, dan is het banaan masker goed voor jou! Dit is een masker speciaal voor een vette huid. Je prakt de banaan en mengt het met een beetje room óf kwark. Dan krijg je een stevig papje, smeer dit op je huid. En na ongeveer een half uur eraf halen met lauw/warm water.

Chocolade masker
Een chocolade masker is erg lekker! Je hebt er weinig voor nodig, 4 eetlepels cacaopoeder en 4 eetlepels met volle melk. Dit moet je ook met elkaar mengen tot een stevig papje. De dikke massa moet je 20 minuten laten zitten. Je haalt het eraf door met een vochtige handdoek op je huid te deppen. En de restjes met koud water afspoelen.

woensdag 18 mei 2011

ESSENCE NAIL REMOVERS

tijdens kruidvat nagelfestival heb ik 2 nagellak removers gehaalf van essence. eentje die je nagels witter maakt, dus tegen verkleuring van je nagels en eentje die je nagels moet verharder.

Een revieuw over deze 2 producten vandaag. we beginnen met de nagellak remover die je nagels moet verharder.
wat zegt essence er zelf over. de essence nagellak remover is zacht en efficiënt. de remover helpt je nagels versterken terwijl ze worden schoongemaakt. met een fruitige aardbeiengeur. is acetonvrij.

vind het erg fijn dat het acetonvrij is, hierdoor drogen je nagels niet uit, en zien ze er een stuk beter uit naar het schoonmaken. De geur is zeker aanwezig je ruikt duidelijk de aardbeiengeur en de vanille maar ook de typische nagellak geurtje (helaas). verder doet die wel wat die beloofd heb hem nu 3 keer gebruikt en heb al wel het gevoel dat mijn nagel iets stevige zijn dan voorheen.

wat zegt essence er zelf over. de essence nail whitening nagellak remover is zacht en efficiënt. de remover helpt je nagels wit te maken tijdens het schoonmaken van de nagels. met lekkere bessengeur. acetonvrij. 

heb deze nagellak remover nu 2 keer gebruikt, beide keren toen ik een fel kleurtje op had, ik merkte gelijk dat mijn nagels een stuk "witter" waren dan met de normale nagellak remover die ik hiervoor gebruikte. ik ben dus erg tevreden over deze remover hij doet wat die zegt.

PLUSPUNTEN:
* doet wat die zegt
* goede prijs namelijk 1,29

MINPUNTEN:
* weinig inhoud 150 ml
* verkrijgbaarheid, niet overal te koop
* gat, geen pompje of kleine opening maar een grote gat waar het product uit komt

dinsdag 17 mei 2011

ESSENCE .. SOFT CLEANSING GEL

de gel reinigt grondig en diep en is toch mild voor mijn huid. my skin soft cleansing gel verwijdert make-up, vuil en onzuiverheden zonder dat deze mijn huid laat uitdrogen. de actieve ingrediënten limoen & komkommer zuiveren, verfrissen en geven mijn huid een energiekick. Mijn huid voelt heerlijk zacht en verfrist aan.


deze soft cleaning gel koste 1,99 en is verkrijgbaar bij kruidvat. vind de tube erg mooi en nog hygiënisch ook dat is iets wat ik erg belangrijk vind met beautyproducten. op de achterkant van de tube staat hoe je deze gel moet gebruiken:

- Gebruik in de ochtend en avond op een nat gezicht en masseer het in met ronddraaiende bewegingen. Vermijd contact met ogen en om de mond heen. Was af met water.

- Nadat je dit gedaan hebt , kan je het beste je gezicht insmeren met een creme van Essence my skin.

zelf gebruik ik niet de creme van essence my skin, maar een creme van Garnier essentieels voor de gevoelige huid, en deze combinatie werkt ook erg goed voor mij. ik ben dus zeer tevreden over deze cleaning gel, een echte aanrader.


PLUSPUNTEN:
* betaalbare prijs
* goeie kwaliteit
* zuinig in gebruik
* doet voor mijn gevoel wat die zegt

MINPUNTEN:
* verkrijgbaarheid, niet overal te koop

maandag 16 mei 2011

MAC COLLECTIE SURF BABY

Op 14 mei lanceert MAC de nieuwe zomer make-up Surf, Baby! Een vrolijke, kleurrijke make-up limited edition collectie met veel bronzers. De collectie bestaat uit twee delen, de ‘face’ en ‘color’ collectie.


hieronder een lijst met producten die in deze collectie zitten en de prijzen ervan.


MAC Surf baby - Lipstick
Bust out, Hibiscus, Mocha Naturally     Prijs €18.50  

MAC Surf Baby - Lipglass
Girl on board, Good lovin, Krazy Kahuna en Strange potion.         Prijs €18.00 

MAC Surf Baby - Paradise Blush Prijs €21.00

MAC Surf Baby - Nail Laquer
Hangin Loose, Ocean Dip. 


MAC Surf Baby - Crushed Metallic Pigment Stacks
Verkrijgbaar in Summer stash, Surf the Ocean.      Prijs €33.00


MAC Surf Baby - Eyeshadow
5 verschillende kleuren genaamd als: Saffron, Swell baby, Short shorts, Surf U.S.A en Sun blonde. Het bloemetje dat erin is gegraveerd staat lekker zomers en niet zo saai             Prijs €16.00



MAC Surf Baby - Eye liner
Blue Noon, Gilded White

er zitten nog een paar andere producten in de collectie maar daar kon ik geen foto van vinden, zo moet er een toilet tas zijn, een bronzer poeder, nog een blush en nog een aantal andere dingen. wel zie je hieronder een foto met alle producten in totaal.

MAC make-up zomer collectie 2011 Surf Baby 
ga jij voor deze producten naar de winkel, zoja welke product spreekt jou het meeste aan?

zondag 15 mei 2011

VOGEU GIRL SHAMPOO

VOGUE Girl heeft speciaal voor meiden een shampoo ontwikkeld die geschikt is voor ieder haartype. Deze is momenteel verkrijgbaar bij een aantal Etos winkels. hieronder zie je een overzicht met de mogelijke geuren en de prijzen ervan. Ik ga ze zeker zelf ook uitproberen want het klinkt echt heerlijk.



De nieuwe VOGUE Girl Shampoos zijn geschikt voor alle haartypes. De milde formules reinigen en verzorgen je haar niet alleen in alle zachtheid, ze ruiken bovendien naar één van de zes populaire VOGUE Girl- geuren:

  • Vogue Girl Cats: een speels parfum met geurnoten van jasmijn en witte chocolade
  • Vogue Girl Butterfly: de geur van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten
  • Vogue Girl Puppy Power de geur van vanille, een vleugje appel en tropische bloemen 
  • Vogue Girl Lovebirds: een tedere, romantische en zachte geur 
  • Vogue Girl Teddydeer: een heerlijk zoete geur van cassis met zachte bloemige accenten
  • Vogue Girl Ladybird: een tikkeltje exotische geur met accenten van tropische fruitsoorten
Verkoopprijs per soort:  € 2,75/250 ml

zaterdag 14 mei 2011

CONCERT MARCO BORSATO GELDERDOME

hoi lieve volgers, gisteren was ik samen met me vriendje, me moeder, zussen en hun vriendjes naar de concert van Marco borsato gegaan. het was echt helemaal geweldig en wilde even paar foto's en filmpje met jullie delen van de concert. de filmpje is van mijn favo liedje waar ik erg emotioneel van wordt elke keer als ik hem hoor, het is namelijk een nr. die ik en me vader heel erg mooi vonden en vanaf de 1e moment dat ik deze nr. hoorde wilde ik deze gedraaid hebben op mijn bruiloft (die hopelijk ooit komt) als nr. die ik dan dans met me vader, helaas is mijn vader afgelopen zomer overleden. en elke keer als ik deze nr. hoor moet ik dus aan hem denken.


ben erg benieuwd wat jullie van deze nr. vinden. Marco zong hem hier samen met Ben Sanders, het klonk zo mooi en puur.


even tussen door, zoals je op de foto's kan zien heb ik rode plukken in me haar. nu is mijn haar dus bruin met blond en rood haha vind zelf echt super, alleen het rood vervaagd zo snel...


Vond het concert helemaal geweldig! ik ben zelf geen fan van NL muziek maar Marco Borsato vind ik dan wel weer goed, hij heeft gewoon nummers die echt vanuit het hart komen en je ook echt raken en waar je jezelf heel erg in kan herkennen. 


Dankzij mijn allerliefste mama konden we naar het concert gaan, zij had dit namelijk geregeld omdat ze ons op deze manier wilde bedanken dat we er voor haar zijn en haar steunen en helpen, vond het zo ontzettend lief van der, MAMA I LOVE YOU...

vrijdag 13 mei 2011

ALS IK ZEG... DAN ZEG JIJ?

iedereen kent deze tag waarschijnlijk wel. het lijkt mij erg leuk om elke vrijdag deze tag te plaatsen. dan kom ik elke week met 1 als ik zeg.. dan zeg jij en dan lijkt het me leuk als jullie hierop reageren. dus hier komt de 1e ALS IK ZEG.. DAN ZEG JIJ?

*

ALS IK ZEG LEKKER... DAN ZEG JIJ?

donderdag 12 mei 2011

catrice gelliner

vandaag een revieuw over Catrice gel liner. Vandaag heb ik hem dan eindelijk gebruikt. Normaal gesproken gebruik ik altijd een oogpotlood omdat ik dit persoonlijk makkelijker vind dan vloeibare eyeliner. maar ik hoorde zoveel goede dingen over de gelliner dat ik hem wel moest uitproberen.




Wat vind ik er van? ik vind het een fijn product als je de deksel eraf haalt ziet het eruit alsof het heel hard is, maar dit is het dus niet. je hebt maar een klein beetje nodig. wel moet ik echt nog ff wenen aan deze manier en dus ook oefenen. potlood blijf ik persoonlijk toch makkelijker vinden. de prijs is betaalbaar hij was rond de 4 a 5 euro als ik het goed heb, je kunt hem bij bijna alle kruidvats kopen.

Hier zie je dat ik de gel liner aanbreng. het kwastje is trouwens ook van Catrice.

het eindresultaat!

gebruik je vaker vloeibare eyeliner dan is dit dus zeker een aanrader, gebruik je net zoals ik eigenlijk alleen oogpotlood dan is het wel ff oefenen, maar denk dat je het zo onder de knie heb.

dinsdag 10 mei 2011

4 nieuwe catrice nagellakjes

ik heb weer 4 nieuwe catrice nagellakjes gekocht die ik aan jullie wil laten zien.

link op de foto is: 530 up in the air, daarnaast: 360 rasberry fields forever, daarnaast: 400 blue cara ciao en helemaal rechts op de foto is: 480 miss piggy reloaded

de kleur rasberry fields forever heb ik al gebruikt namelijk op mijn teentjes, aan 1 lak had ik al genoeg dekking een 2e laagje was dus overbodig. Ook heb ik miss piggy reloaded al op gehad, dit is een licht roze tint erg mooi i (L) pink. swatch foto's volgen nog van deze kleurtjes dus hou me blog in de gaten.

maandag 9 mei 2011

kleding van de dag!





* blauwe bloem jumpsuite achtige broek: BRADERIE
* blauwe top: H&M
* witte tank top: H&M
* Moschino horloge
* Ketting met hartjes: NEW YORKER

zondag 8 mei 2011

KRUIDVAT NAGELFESTIVAL..

kruidvat doet echt zijn best om 1 van de populairste drogisterij te worden na de geweldige actie 50% korting op alle make-up gaat kruidvat vanaf 10 mei een nieuwe fantastische actie beginnen namelijk de nagelfestival. wat houdt dit in? dat je op alle nagellak en nagelproducten zoals remover, kunstnagels, vijlen en noem maar op je 1+1 gratis krijgt. is dit niet een leuke actie? ik ga zeker nog even kijken kan wel weer nieuwe remover gebruiken en leuke nieuwe nagellak kleurtjes zijn altijd leuk.

i (L) Cupcakes

i love cupcakes. er is niks zo schattig en mooi als een goed versierde cupcake. wie kent ze niet? en ze zijn nog eens ontzettend lekker ook. vandaag had ik er 1 gehaald bij de donut express en dacht ik laat jullie even mee genieten van deze heerlijke cupcake'je 




ziet het er niet verrukkelijk uit? wie van jullie is nog meer zo gek op cupcakes?