About Me!

Leuk dat je meer over mij te weten wil komen. Op deze pagina vertel ik je dus alles over mezelf! staat er iets niet tussen wat je eigenlijk toch wel wil weten, laat dan gerust een reactie/berichtje achter.

Over mezelf:
ik ben Samantha de oprichter van iilovemake-up. Make-up, beauty en fasion is mijn passie vandaar dat ik deze blog heb gemaakt. Ben geboren op 26 augustus 1990. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen, heb 2 grote zussen, 1 kleine zusje en nog een kleine broertje, ik ben dus de middelste! ik woon nog thuis in utrecht bij mij moeder. Mijn vader is helaas juli 2010 plotseling overleden. Zelf zou ik graag samen met mijn vriend gaan wonen, alleen is het niet zo makkelijk om in utrecht aan een huis te komen, helaas! Zoals ik dus al zei heb ik een vriend, al bijna 7 jaar. Jaa haha ik was er vroeg bij ik weet het, we waren elkaar 1e "vriendje & vriendinnetje" en we zijn nog steeds gelukkig met elkaar. Op mijn 19e verjaardag kreeg ik van me vriend een kat die ik Simba heb genoemt, deze kat is als een zoontje voor me. Ben helemaal gek op hem en hij betekend dus erg veel voor me.

School en Werk:
Na de VMBO ben ik naar een MBO opleiding gegaan (R.O.C.) voor de opleiding Pedagogisch medewerker. ik wilde altijd visagiste worden al van kinds af aan maar omdat het bijna allemaal parteculieren opleidingen zijn mocht ik dit nog niet doen omdat ik nog geen 18 was en dus leerplicht en dat moet je aantonen door naar een gewone regulieren school te gaan. Daarom koos ik voor deze opleiding. het leek me erg interresant en boeiend om met gehandicapte kindjes, of kinderen met een beperking te werken, na een half jaar op school te hebben gezegt kreeg ik te horen dat dit dus niet meer kon met de diploma! ik balen dus maar heb de opleiding wel gewoon afgemaakt. momenteel werk ik op een kinderdagverblijf als invalkracht omdat een vaste baan nog niet helemaal lukt.

wil je meer over me weten laat het me dan maar even weten. kijk niet te veel op mijn schrijftaal ik ben namelijk dyslectisch en schrijven is voor mij dus net iets lastige dan voor iemand die dit niet heeft, dus vergeef me voor mijn spelfoutjes haha.