donderdag 17 november 2011

DR. VAN DE HOOG 3 MINUTEN MASKER


van de week toen ik bij de kruidvat was zag ik deze masker van Dr. van der hoog in de afgeprijste schappen. Inplaats van 6,99 was die nu nog maar 3,50 voor dat prijs was ik wel erg benieuwd of die fijn was en nam ik hem dus mee. Deze masker moet je huid zuiveren, en dus goed rondig schoonmaken binnen 3 minuten wat ik echt heel snel vind voor een gezichtsmasker.


de masker zit in een handig knijp tube die hygiƫnisch werkt wat ik er belangrijk vind aan een gezichtsmasker die je vaker kan gebruiken.


Ik breng gezichtsmasker altijd aan met een kwastje dit vind ik gewoon prettige, werkt sneller en preciseer.

Mijn ervaring/mening:

Ik heb het masker iets langer op laten zitten tussen de 5 a 10 minuutjes spoelde ik de masker af. Wat was mijn gezicht lekker zacht zeg. Een hele fijne masker die me gezicht niet droog of trekkig laat aanvoelen maar juist heel zacht en schoon. Op het moment dat ik de masker gebruikte had ik ook een klein puistje bij me haar grens en een dag later na gebruik te hebben gemaakt van deze masker was die weg, of het nou echt door de masker komt weet ik niet maar het is toch een mooie pluspunt.

2 opmerkingen:

  1. Dat masker lijkt me echt goed, die moet ik ook
    maar een keer gaan proberen ik ben er erg benieuwd naar ! :), ik had vandaag ook een masker gedaan. daar heb ik ook een post over gemaakt xx sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me super fijn! leuke blog heb je, ik volg je!♥
    x

    BeantwoordenVerwijderen