donderdag 8 december 2011

HUIS TUIN EN KEUKEN BEAUTY TIP

Het is weer een nieuwe maand dus dat betekend ook weer een nieuwe huis tuin en keuken tip van mij. Voor de mensen die het van de vorige keer nog weten, plaats ik elke maand een huis tuin en keuken beauty tip. Dit omdat je niet voor elke probleempje je gelijk naar de drogist hoeft te rennen, nee je kan makkelijk producten gebruiken uit je eigen koken.

Suiker scrub maken:

suiker is niet bepaald goed voor ons lichaam, het maakt gaatjes in je tanden en de kilo's vliegen erdoor aan. Maar wanneer je suiker gebruikt als scrub is dit wel weer goed voor onze lichaampjes. Een suiker scrub is ook nog eens perfect voor een droge of gevoelige huid. Zoutte scrub is te uitdrogend en kan zelfs irriterend zijn voor je huid.

Ingrediƫnten

Olijfolie
Druppeltje amandelolie
1 kopje suiker

Doe de suiker en de olie samen in een kom, vermeng dit vervolgens tot er een pasta ontstaat. Wanneer je dit hebt is het klaar voor gebruik. Hoe easy is dit? Lekker makkelijk en helemaal zelf gemaakt, puur natuurlijk dus.

Suiker scrub recept 2:

Ingrediƫnten

3 eetlepels honing
3 eetlepels olijfolie
1 klein kopje suiker

Ook dit doe je weer allemaal in een kom, en vermeng je vervolgens tot er een pasta ontstaat. Zodra je dit hebt is ook deze scrub klaar voor gebruik. Beide scrubs kunnen gebruikt worden over je hele lichaam. Geniet er dus van.

ook leuk om het in een potje te doen, en cadeau te geven aan iemand, hou er wel rekening mee dat zelf gemaakte scrub niet zo lang bewaard kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten